Nero

Nero

Детали на производот

  • Boho Concept Store
    Boho Concept Store

    Телефон: +38978440022
  • Категорија: Фотеља
  • Цена: 49200 ден
  • Димензии: W:78 D:77 H:81 SH:44
  • Достапност: по нарачка
  • Бои:

Опис на производот