Двосед Блум

Двосед Блум

Детали на производот

  • Sofa Studio
    Sofa Studio

    Телефон: +38923212708
  • Категорија: Софа
  • Цена: 39900 ден 31920 ден
  • Димензии: 163х93х80
  • Достапност: во салон
  • Бои: Штоф, Еко кожа

Опис на производот

Двосед Блум е наменета за дневен простор. Конструкцијата е направена од комбинација на шперплоча, иверица, лесонит и масивно дрво. Пената која се користи на седишните делови е со густина 35 истата може да се порача во три различни тврдини. Пената за перниците за наслонување е со густина 25 и таа е со мека карактеристика. Гарнитура е поставена на метални или дрвени ногарки. Дрвените може да се тонираат во дрвени декоти, металната ногарка може да се порача во три бои : графитно сива, црна и таупе.

Материјал: штоф (7 категории на избор на штоф), можност за изработка и во еко кожа.

Цената е варијабилна во зависност од изборот на штофот.