AB2 100x80

AB2 100x80

Детали на производот

 • Canvas Art
  Canvas Art

  Телефон:
 • Категорија: Слики
 • Цена: 2500 ден
 • Димензии: 100x80, 120x80
 • Достапност: по нарачка
  Достава по карго за 2-4 работни дена
 • Бои:

Опис на производот

Слика на платно. Репродукција на уметничка слика. Можност за избор на димензии по желба.